Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérek segítséget!

Főoldal » Középiskola » Fizika
442
. A 110 g tömegű alma 2 m magasról esett le. Számítsd ki a nehézségi erő munkáját !


(A = 2,2 J)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W = `m*g*h` = `0.11 kg*10 m/s^2*2m` = 2,2 J
0