Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika.SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
Csatoltam a képet! SOS.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika. SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
4) a) (5*5-1*1)*3,1416(pí)=75,3982
Módosítva: 2 éve
0

b) (2,3*2,3-1,15*1,15)*3,1416=12,4643 cm2
c) ((3,4+5)*(3,4+5)-3,4*3,4)*3,1416=185,354 cm2
d) r=125,66/(2*3,1416)=20 cm T=r*r*3,1416*(3/4)=20*20*3,1416*(0,75) =942,4778 dm2
0