Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika. SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
357
Csatoltam a feladatokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika. SOS
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`T=r^2*pi-R^2*pi=5^2*pi-1^2*pi=color(red)("75,4" \ "területegység")`


b.)
`T=r^2*pi-R^2*pi="2,3"^2*pi-"1,15"^2*pi=color(red)("12,46" \ cm^2)`


c.)
`T=r^2*pi-R^2*pi=84^2*pi-34^2*pi=color(red)("18.535,4" \ mm^2)`


d.)
`T=((K/(2pi))^2*pi)/4*3=((("125,66")/(2pi))^2*pi)/4*3=color(red)("942,42" \ dm^2)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 2 éve
0