Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
Adja meg a 3x+2y=18 egyenletű egyenes és az y tengely metszéspontjának koordinátáit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
függvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az x értéket egyenlővé teszed 0-val mivel y-ra vagy kíváncsi.

`3*0+2y=18`

`2y=18`

`color(red)(y=9)`
0