Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvény értéktáblázat inverz

Főoldal » Általános iskola » Matematika
592
Ezeknek a függvényeknek kellene az értéktáblázata és az inverze y= 2x-1, y= 1/3x+3, y= 3/4x-1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, lineárisfüggvények
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Az elsőt részletesen leírtam, lerajzoltam.
A többi ez alapján már megy?
0

"elég igy írásban is" (Ezt nem értem.)
Így gondolod a választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazifeladat-kerdesek__9069564
Módosítva: 8 éve
1