Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos vizsga

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
319
Három kondenzátort párhuzamosan kapcsolunk. C1=2,4x10-2 F, Umax1=100 V; C2=4,8x10-1 F, Umax2=50 V; C3=2,1x10-2 F, Umax3=1 kV. (Umax az adott kondenzátoron megengedett feszültség.) Mekkora az eredő kapacitás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
:D :D :D
0