Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logaritmus

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Sziasztok!
Nem vagyok valami jó matekból, ezért fordulok segítségért hozzátok.
Valaki segítene megoldani ezt a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) f(x)=0,122*2^0,822*5(x az eltelt évek száma és 2012-től 5 év telt el 2017-ig)
x=0,122*17,3
x=2,11
2,11 millió autó lesz 2017 végére

A b)-t sajnos én sem tudom
1