Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
368
A húszas feladatban tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s utat t idő alatt teszi meg a kerékpáros, az összefüggés: `s=6*t`

s utat t idő alatt teszi meg a gyalogos, az összefüggés: `s=100+1*t`

Ezt az egyenletrendszert kell megoldani.

`100+t=6*t` /-t

`5*t=100` /:5

`t=20` s

`s=100+20=120` m

Ábra.
1