Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
484
Tudnátok segíteni? Csatoltam képet!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)
`\sqrt{6370.025^2 - 6370^2} = \sqrt{40577218.500625 - 40576900} = \sqrt{318.500625} = \color{red}17.84658580793536542818 km`

b)
`\sqrt{6370.03^2 - 6370^2} = \sqrt{40577282.2009 - 40576900} = \sqrt{382.2009} = \color{red}19.54995907924106116337 km`

(Kerekíts tetszés szerint.)
0