Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
339
A 2-es feladat kéne, nem tudom megoldani, előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`5 / a = b / 6`

`a * b = 6 * 5 = 30`

`2 * a * b - 50 = 2 * 30 - 50 = color(red)10`
-1