Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7.osztály

Főoldal » Általános iskola » Fizika
1125
mennyi idő alatt futja végig az 500méteres utat egy gepárd ha 70km/h az átlagsebesége??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
v=70km/h = 19,4 m/s
s=500m
t=s/v= 500m/19,4m/s=25,77 az eredmény, nem biztos, hogy jó.
0