Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
602
Mekkora a területe az r= √10cm sugarú kör 36 fokos középponti szögéhez tartozó körcikknek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T_"körcikk"=(r^2*pi*alpha)/(360°)=(sqrt10^2*pi*36°)/(360°)=pi=color(red)("3,14" \ cm)`
0