Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Főoldal » Középiskola » Matematika
394
Mekkora a területe az r= cm sugarú kör 36 fokos középponti szögéhez tartozó körcikknek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`T_"körcikk"=(r^2*pi*alpha)/(360°)=(sqrt10^2*pi*36°)/(360°)=pi=color(red)("3,14" \ cm)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :) Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni.
Módosítva: 2 éve
0