Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Logikai szöveg

Főoldal » Középiskola » Matematika
368
Valaki elküldi megoldással légyszi
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, egyenlet, rejtvény, logika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{:(0.5 kg, -> 12 perc),
(1 kg = 0.5 kg * 2, -> 12 * 4 // 3 = 16 perc),
(0.25 kg = 0.5 kg // 2, -> 12 * 3 // 4 = 9 perc):}`

1 kg répa egyszerre `-> 16 perc`
4-szer negyed kg répa `-> 4 * 9 = 36 perc`

spórolt idő: `36 - 16 = color(red)20 perc`
0