Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
349
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6. feladat

1+8+9+12+x/5 = 7
1+8+9+12+x = 35
30+x=35
x=5

7. feladat

x·1,028⁶=3200000
x=2711386 Ft-ot raktunk a bankba 6 évvel ezelőtt

8. feladat:
x=0 helyen veszi fel a legnagyobb értéket ami 10.
0