Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
328
Fontos
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
4x=8
22x=2³
exponenciális függvény szigorú monotonítása miatt
2x=3
x=1,5

A={15, 25, 35, 45, 55, 65, 75, 85, 95}
B={18,27,36,45,54,63,72,81,90,99}
A∪B={15,18,25,27,35,36,45,54,55,63,65,72,75,81,85,90,95,99}
A\B={15, 25, 35, 55, 65, 75, 85, 95}
A∩B={45} nem látszik a linkelt feladaton hogy itt mi van

7+8=15
60:15=4

Anna 7·4=28 méter
Panna: 8·4=32 méter
0