Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
'3. feladat mellett levő grafikonok alapján a lineáris függvény hozzárendelési szabályának felírása'
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a(x)=-3+x
b(x)=-3+3x
c(x)=2-2/3x
d(x)=1-0,25x
e(x)=4+x
f(x)=5-3/2x
1