Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy erdő faállománya évenként 3,5 %-al gyarapszik. Hány év múlva lesz a faállomány eredeti 1,5-szerese?

Főoldal » Középiskola » Matematika
607
Egy erdő faállománya évenként 3,5 %-al gyarapszik. Hány év múlva lesz a faállomány
eredeti 1,5-szerese?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`"1,035"^n="1,5"`

`n=log_"1,035" "1,5"`

`color(red)(n="11,79" \ "év")`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :) Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni.
Módosítva: 2 éve
0