Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
439
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
A képen látható!


b.)
A gráfról leolvasható, hogy a hatodik válasza a `color(red)(3)` volt.


c.)
A gráfot nézve megszámolhatjuk, hogy a gráfnak 9 éle van így: `C_n^k=((n),(k))=(n!)/(k!*(n-k)!)=(9!)/(4!*(9-4)!)=color(red)(126)`
0