Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`5! = color(red)(120)`

Igen lehetséges.


b.)
`C_n^k=((n),(k))=(n!)/(k!*(n-k)!)=(5!)/(3!*(5-3)!)=(5*4)/2=color(red)(10)`


c.)
`(("0,75"*112),(4))=((84),(4))=(84!)/(4!*(84-4)!)=color(red)(1.929.501)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :) Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni.
Módosítva: 2 éve
0