Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek algebra

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2807
Mennyi x kg 80%a?

Mennyi 560kg x%a?

Mennyinek a 80%a x kg?

20nak az x hany szazaleka?

Az y a 12nek hany szazaleka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
x*(80/100)=0,8x kg

560*(x/100)=5,6x kg

(x/20)*100=5x %-a

(y/12)*100=25y/3 %-a
1