Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nem tudom valaki segítsen!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
0,73751:3
:0,27
:0,17
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Becslésem szerint ez a vegyes szakaszos tizedes törtek leckéhez tartozhat, mely esetben a feladat csupán az osztások elvégzése volna.

`tt"0,73751 : 3 = 0,24583(6)"`
`tt"0 7"`
`tt"  13"`
`tt"   17"`
`tt"    25"`
`tt"     11"`
`tt"      "color(red)tt"2"tt"0"`
`tt"       "color(red)tt"2"`

`tt"0,73751 : 0,27 ="`
`tt"73,751 : 27 = 2,731(518)"`
`tt"19 7"`
`tt"   85"`
`tt"    41"`
`tt"    "color(red)tt"14"tt"0"`
`tt"      50"`
`tt"      230"`
`tt"       "color(red)tt"14"`

`tt"0,73751 : 0,17 ="`
`tt"73,751 : 17 = 4,338(2941176470588235)"`
`tt" 5 7"`
`tt"   65"`
`tt"   141"`
`tt"     "color(red)tt"5"tt"0"`
`tt"     160"`
`tt"       70"`
`tt"        20"`
`tt"         30"`
`tt"         130"`
`tt"          110"`
`tt"            80"`
`tt"            120"`
`tt"              10"`
`tt"              100"`
`tt"               150"`
`tt"                140"`
`tt"                  40"`
`tt"                   60"`
`tt"                    90"`
`tt"                     "color(red)tt5"`
0