Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

4 hét hány perc?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
383
4 hét hány perc?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
megoldás
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ebből pontosabban mit nem tudsz?
    • Azt, hogy 1 hét = 7 nap?
    • Azt, hogy 1 nap = 24 óra? Tehát 1 hét = 7 nap * 24 óra = 168 óra.
    • Azt, hogy 1 óra = 60 perc? Tehát 1 hét = 168 óra * 60 perc = 10080 perc.

Vagy azt, hogy ezt beszorozd 4-gyel, mert a feladat 4 hetet kérdez? Azaz 4 hét = 4 * 10080 perc = 40320 perc.

(Őszintén remélem, hogy csak lustaságból kérdezted…)
0