Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
A megoldás kiszámítását is kérném hozzá, előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
teljes gráf éleinek száma n·(n-1)/2 = 120
Ezt az egyenletet megoldod! n=16 és n=-15 (ez nem lehet.

Tehát a gráfodnak 16 csúcsa van.

a) (16 alatt 4)=1820
b) (120 alatt 4)=8214570
0