Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináta geometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
351
Írja fel a c(11;10) vektort az a(3;4) és b(1;-2) vektorokkal párhuzamos vektorok összegeként.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`{(3a+b=11),(4a-2b=10):}`

Megoldod ezt az egyenletrendszert:

`a=16/5`

`b=7/5`

`vecc=(16veca)/5+(7vecb)/5`
Módosítva: 2 éve
0