Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sűrgős kérem valaki segítsen

Főoldal » Középiskola » Matematika
343
Matek feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1A) (6 alatt 4)=15 db
1B) (12 alatt 3)=220 db

2/1 (10 alatt 2)=45 kézfogás

2A) Egy tízelemű halmaznak hány darab kételemű részhalmaza van?
2B) (10 alatt 2)=45 db

2/2 (7 alatt 2)=21 mérkőzés

A) Egy hételemű halmaznak hány kételemű részhlamaza van?
B) (7 alatt 2)=21 db

0