Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hasáb

Főoldal » Középiskola » Matematika
348
Egy egyenes hasáb alaplapja olyan rombusz,amelynek oldala 8cm,hegyesszöge 30°.Mekkora a hasáb magassága ,ha a térfogata 134,4cm³
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`m=V/a^2=("134,4")/8^2=color(red)("2,1" \ cm)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg amennyiben megoldásnak jelölöd a válaszom elérhetővé teszem számodra a megoldást. Előre is köszönöm :) Egyéb esetben természetesen nem áll módomban közzétenni.
Módosítva: 2 éve
1