Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni nekem? Számtani feladatról lenne szó.

Főoldal » Középiskola » Matematika
369
Lehet-e 1. √ 3 és 3 egy számtani sorozat három eleme? ( Nem feltétlenül szomszédos)
Ezt hogyan kezdjem el? Valaki tudna segíteni?

És a másikat nem értem, nem is foglalkoztunk ezzel a feladattal.. Csatolom a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sorozatok, számtani, számtanisorozatok, gyökösfeladat
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A képes feladat egyenletrendszerrel megoldható.
a1=-7
a3=-1
a7 =11
d (differencia)=3
0