Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA

Főoldal » Általános iskola » Fizika
435
Nem igazán ertem, ha valami tudna segíteni akkor előre köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Nem tudom elolvasni minek a térfogatát kell kiszámolni?

`V=m/rho=(2.260 \ g)/("11,34" \ (g)/(cm^3))=color(red)("199,29" \ cm^3)`

Köszönöm a segítséget sajtharcosnak ;)
Módosítva: 2 éve
1