Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kombinatorika

Főoldal » Középiskola » Matematika
319
A 2,3,4,6,8 számkártyák mindegyikének felhasználásával
a) hány ötjegyű szám rakható ki?
b) hány páratlan szám rakható ki?
c) hány 85 000-nél nagyobb számot kaphatunk?
d) mennyi a legnagyobb és a legkisebb szám különbsége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a.)
`5! =color(red)(120)`


b.)
`4! = color(red)(24)`


c.)
`3! = color(red)(6)`


d.)
`86.432-23468=color(red)(62.964)`
0