Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérném

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
Egy kisvárosban 12600-an èlnek kertes családi házban. Ez a lakosság 32%-a. Hányan laknak ebben a városban?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`12600 / x = (32 %) / (100 %)`

`x = (12600 * 100) / 32 = color(red)39375`
Módosítva: 2 éve
0