Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Jégkocka sürüsége

Főoldal » Általános iskola » Fizika
305
Egy tömör jégkocka élnének hossza a=2cm tömege7,2 g.
Számitsd ki a jégkocka sürüségét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Fizika.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`V=a^3`

`V=2^3=8` `cm^3`

`m=7.2` `g`


`rho=m/V`

`rho=(7.2)/8=color(red)(0.9)` `color(red)(g/(cm^3))`
Módosítva: 2 éve
1