Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
384
Nagyon sürgősen kéne a megoldása a feladatoknak
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
a) 10*1000W=10000W=10kW
10kW*40 Ft/kW=400Ft
0

100*100=10000W=10kW. 10*70=700Ft
10*100=1000W=1kW. 1*70=70Ft
3*2000W*0,50=3000W=3kW. 3*70=210Ft
5000W*200=1000000W=1000kW. 1000*70=70000Ft
0