Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szakaszos ábrázolás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
392
Három egymást követő természetes szám összege 84. Határozd meg ezeket a számokat!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x-1)+x+(x+1)=84
3x=84
x=28
A keresett számok: 27;28;29
0