Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
330
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`8 * 10 * sz + 6 * 7 * sz = 85400`
`122 * sz = 85400`
`sz = 85400 // 122 = color(red)700`

Ellenőrzés:
`8 * 10 * sz + 6 * 7 * sz = 8 * 10 * 700 + 6 * 7 * 700 = 56000 + 29400 = 85400`
0