Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
312
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`{(f + l = 20),
(l = f + 4):}`

`f + l = 20`
`f + (f + 4) = 20`
`2 * f = 20 - 4`
`f = 16 // 2 = color(red)8`

`l = f + 4 = 8 + 4 = color(red)12`

Dedós szintű ellenőrzés:
`{:(Fiú, , L, á, n, y, , , , , , , , ),
(1, →, 1, 2, 3, 4, 5, , , , , , ,),
(2, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, , , , , ,),
(3, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, , , , ,),
(4, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, , , ,),
(5, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, , ,),
(6, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ,),
(7, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,),
(8, →, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12):}`
0