Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki oldja meg nekem S.O.S.

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
362
összeöntünk 10,0 g 25m/m%-os és 50,0 g 10 m/m%-os NaOH oldatot. Hány tömeg százalékos lesz a keletkező oldat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
(10*0,25+50*0,10):(10+50)=7,5:60=0,125=12,5%
0