Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Eredő

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
396
Két test azonos tömegű, de egy adott pillanatban az első kétszer nagyobb sebességgel megy mint a második. Mit tudunk mondani a rájuk ható erők eredőjének nagyságáról?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

1
`F_e=F_1+F_2=m*(2v)/t+m*v/t=3*m*v/t=color(red)(3*m*a)`

Az eredő erő 3x akkora kell legyen mint a második testre ható erő.
0