Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS valaki?

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

4
4 a)
9*9*8*7*6=27216

4 b)
10*10*10=1000
1

5 a)
20*19*18*17:(4*3*2*1)=4845

5 b) 20!:20=19!=19*18*17*... *3*2*1=121 645 100 408 832 000
1

6)
1

Csatoltam képet.
1