Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiai számítások

Főoldal » Középiskola » Kémia
507
Mekkora a térfogata standard körülmények között 0,1 mol CO2 gáznak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kémia, térfogat, számolás, mol, tömegsza
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

A szén-dioxid térfogata 25 ⁰C-on: V(CO₂) = n×V(m)= 0,1×24,5 = 2,45 dm³, ennyi tehát! :)
0