Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 7 osztály!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
367
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
oldott anyag tömege: 280*0,5+560*0,3=140+168=308 gramm
oldat tömege: 280+560=840 gramm, így
308:840=0,3666666667=36,67%-os
0

Paprika: 120*0,60=72 gramm
Só: 120*0,20=24 gramm
Bors: 120*0,20=24 gramm
0