Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 7 osztály!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
328
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

2
44
a) 0,5/4=0,125=12,5%-os
b) 1/4,5=0,222=22,2%-os
0

45
a) az össztömeg 40%-a az oldott anyag
b) 80%-os lesz
c) 20%-os lesz
0