Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
332
Sziasztok!
Valaki segítene magyarázattal, a zölddel kiemeltekre lenne szükségem.
Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
120 C
(x+y+3yz²)·(x+y-3yz²)
D
(x²+y²+2xy)·(x²+y²-2xy)=(x+y)²·(x-y)²

123 C
(2/3·x-2/3·y+9)·(2/3·x-2/3·y-9)

66 B
a²-2ab+b²=(a-b)²
C
4c²+4cd+d²=(2c+d)²
G
36p²+60pq+25q²=(6p+5q)²
H
1/4·x²+2/3·xz+4/9z²

67 B
x²-10x+26=x²-10x+25+1=(x-5)²+1
C
x²+4x+17=x²+4x+4+13=(x+2)²+13
F
32+28a+49a²=28+4+28a+49a²=28+(7a+2)²
0