Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

77 tagja…

Főoldal » Középiskola » Matematika
336
A 33-nál nagyobb páros számokat növekvő sorba ál- lítva számtani sorozatot kapunk.
c) Melyik szám e sorozat 77. tagja?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a₁=34
d=2
a₇₇=a₁+76·d=34+76·2=186
0