Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Felszíne…

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
Egyforgáskúpalapkörénekazátmérője7,5cm,ama- 3. gassága pedig 9 cm hosszú. Mekkora
a) a felszíne;
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
d=7,5 cm
r=3,75 cm
m=9 cm
3,75²+9²=a² amiből a=9,75
A=3,75²·π+3,75·π·9,75=159,04 cm²
0