Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Eggyüttes felszíne..

Főoldal » Középiskola » Matematika
458
4.a
a) Mekkora 10 darab, egyenként 30 mm átméröjú,
gömb alakú szappanbuborék együttes felszine?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`F = 4 * r^2 * pi = 4 * 15^2 * pi ~~ 2827.4334 mm^2`
`F * 10 = 2827.4334 * 10 = color(red)28274.334 mm^2 = 282.74334 cm^2`
0