Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hiába magyarázzák el nem értem és kéne egy kis segítség az alábbi 2 feladatba

Főoldal » Középiskola » Matematika
682
Az {A;N;D;O;R} halmaznak hány olyan részhalmaza van amely
a) 1 elemű
b) 2 elemű
c) 3 elemű
d) 4 elemű


Hány 3 elemű részhalmaza van a B halmaznak, ha B elemeinek száma
a) 3
b) 4
c) 5
d) 6
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 5 alatt az 1=5
b) 5 alatt a 2=10
c) 5 alatt a 3= 10
d) 5 alatt a 4= 5

a) 3 alatt a 3=1
b) 4 alatt a 3=4
c) 5 alatt a 3=10
d) 6 alatt a 3= 20
0