Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények

Főoldal » Középiskola » Matematika
395
Ábrázolja az fx (x)= x négyzet - 4 és határozza meg a zérushelyeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x²-4=0 /+4
x²=4 /gyökvonás
x=±2
Tehát ábrázod a (-2;0) és a (2;0) pontokat.
0