Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszög

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Az ABC-△ben AB≡AC és A<(térszöget jelölő jel)=48°. Számítsd ki a B pontból kiinduló szögfelező és magasság által alkotott szög mértéket.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika, háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
|(180-48)/2/2-(180-90-48)|=|33-42|=9°
0