Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Lecke

Főoldal » Általános iskola » Matematika
374
Hány kilogramm410ft-os ,illetve 520ft-os egységárú kávéfajtából tud a Compack Kereskedelmi VállalaT 200KG 480FT-OS egységárú kávékeveréket előállítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
410·x+520·(200-x)=200·480
410·x+104000-520·x=96000
-110x=-8000
x=8000:110=72,73
72,73 kg 410 Ft-os és 127,27 kg 520 Ft-os kávé kell.
1